STIPENDUTLYSNING

Er du personlig medlem av Mobilis – Norsk Bibliotekforenings spesialgruppe for mobil bibliotekvirksomhet, og ønsker å tilegne deg flere kunnskaper om mobile bibliotek, ha et kjempetrivelig samvær med likesinnede, se mange ulike bibliotekbussløsninger, samt oppleve Hannover i Tyskland i høstskrud, ja, da kan du søke om reisestipend fra Mobilis.

Til sammen utlyses det 4 – fire stipend á kr. 5000,-

Det internasjonale bibliotekbusstreffet finner sted i Hannover 6.-7. september 2019.

Se: https://www.fahrbibliothek.de/international-mobile-library-congress-6-7-september-2019-in-hannover-germany/ <https://www.fahrbibliothek.de/international-mobile-library-congress-6-7-september-2019-in-hannover-germany/>

Send oss en søknad, og skriv etterpå om dine opplevelser som vi kan dele med øvrige medlemmer og andre interesserte i fb-gruppen og på bloggen vår.

Søknaden sendes til: sigrid.furnes@hfk.no <mailto:sigrid.furnes@hfk.no

Søknadsfrist: 10. juni

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *